Twenterand

De Grote Westerhaar Quiz

Door de redactie

Op zaterdag 6 februari om 19.00 uur start digitaal de Grote Westerhaar Quiz met Gijs Nillessen als presentator. Iedere geïnteresseerde kan gewoon met zijn of haar mobiele telefoon deelnemen. In de quiz komen allerlei vragen over dit mooie dorp aan bod.

FG Kayim

Hoe werkt het? Om deel te nemen meld je je aan op www.vvvoorwaarts.nl/westerhaarquiz. Bij de aanmelding kun je tevens 'lockdown pretpakketten' kopen. Er is keuze uit bier-, wijn- of frispakketten. Een pakket kost twintig euro en is inclusief deelname aan de quiz. In het bierpakket zit van eigen label 'Wieke Bier' het pilsbiertje 'Turfsteker' en het donkerblondbiertje 'n Twistveentje'. Mocht je alleen een pakket willen kopen dan kan dat natuurlijk ook. Binnen een straal van twintig kilometer wordt er bezorgd. Na aanmelding word je geïnformeerd over hoe deel te nemen aan de quiz. Vervolgens neemt de organisatie een aantal dagen vóór de start van de quiz contact op om het pretpakket te bezorgen. Alleen deelnemen aan de quiz is ook mogelijk. Dan zijn de kosten vijf euro.

Lockdown of niet, Voorwaarts wil het jaar goed beginnen! Ga jij er met de omafiets ter waarde van 350 euro vandoor? Meld je aan en maak er een mooi'n oamp van. Meer informatie nodig? Stuur een e-mail naar secretariaat@vvvoorwaarts.nl of bel de clubhuisbeheerder Jordy Niks: 06-13272917.

Op de foto: Presentator Gijs Nillesen (midden) met Jordy Niks en Diede ter Braak van de organisatie.