Twenterand

Cup cakes brengen waterspraypark dichterbij

Door de redactie

Heel Holland bakt en dat gold in Vroomshoop afgelopen week ook voor Riëtte Makkinga, secretaris van het bestuur Aquapark De Zandstuve Vroomshoop. De oven kon het bijna niet meer aan met de productie van ruim 1.400 cup cakes met verschillende smaken, die met zestallen in doosjes werden verkocht. Ruim 2.500 euro stond er op zondag 21 februari al op de teller en naar verwachting gaat dit bedrag nog iets stijgen.

Met de prachtige opbrengst wordt de waterbogenrij, een van de attractieve speelvoorzieningen van het te realiseren nieuwe waterspraypark bij het Aquapark De Zandstuve grotendeels gefinancierd. Vloersprayers, waterpistolen, een totaal waterspel en andere speelvoorzieningen moeten nog volgen. Zo krijgen de allerjongste bezoekers van het Aquapark hun eigen waterspeeltuin.

De aanleg van het waterspraypark kost in totaal 64.000 euro, waarvoor het stichtingsbestuur al 15.000 euro heeft gereserveerd. Dat was de meeropbrengst van de succesvol verlopen eerdere actie voor een familieglijbaan.

Ondernemingen kunnen een afzonderlijk speeltoestel sponsoren en daartoe contact opnemen met secretaris Riëtte Makkinga, 06-48255174. Bijdragen kunnen door ondernemingen en iedereen die het Aquapark een warm hart toedraagt, worden overgemaakt op bankrekeningnummer NL49 RABO 0317952951 ten name van de stichting Aquapark De Zandstuve Vroomshoop onder vermelding van 'waterspraypark'. Op de Facebookpagina van het Aquapark De Zandstuve Vroomshoop zijn de resultaten van de actie voor het waterspraypark op de voet te volgen.