Twenterand

Concert Kamerkoor Pro Musica

Door de redactie

Op zaterdag 11 mei om 16.0 uur en om 20.00 uur geeft Kamerkoor Pro Musica zowel 's middags als 's avonds een concert in 'De Fontein' te Den Ham. Samen met organist Adriaan Koops voert het koor een gevarieerd en sfeervol programma uit met composities van onder andere Brewer , Bruckner, Fauré, Goodall, Rutter en Stopford.

Kamerkoor Pro Musica repeteert in Den Ham en bestaat uit een enthousiaste groep zangers uit met name de regio noordoost Overijssel. Sinds de oprichting vijf jaar geleden hebben zij onder leiding van Rolf Drost uitvoeringen gegeven in Den Ham, Hellendoorn, Hengelo, Nijverdal, Raalte, Steenwijk en Zwolle. Adriaan Koops studeerde Opleiding Docent Muziek met als musiceervakken orgel, piano en zang. Naast zijn vaste werkzaamheden als muziekdocent wordt hij vaak gevraagd als koorbegeleider op orgel en piano en is hij vaste begeleider van het Jongenskoor Dalfsen en repetitor van het Zwols Vocaal Ensemble. Concertreizen brachten hem o.a. in Canada, Engeland, Duitsland en Zweden.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij koorleden of te bestellen via promusica@outlook.com. Het bestellen van de kaarten kan tot vrijdag 10 mei 2019.