Twenterand

Chill&Grill meets Het Schuttersfeest

Door de redactie

Op zaterdag 29 juni vindt vanaf 16.00 uur voor Het Punt het Chill&Grill meets Het Schuttersfeest plaats. Dorpsraad Vroomshoop-Geerdijk organiseert Chill&Grill (voorheen DorpsBBQ) dit jaar samen met Het Schuttersfeest van De Smoezen.

In Vroomshoop worden ontzettend veel evenementen georganiseerd en soms ook op dezelfde dag. Dorpsraad Vroomshoop-Geerdijk zet graag in op verbindingen tussen de inwoners en heeft daarom de verbinding gezocht met Carnavalsvereniging De Smoezen die op zoek was naar een nieuwe locatie en meer bekendheid voor Het Schuttersfeest. Daarnaast zijn er nu geen twee evenementen op dezelfde dag, waardoor mensen geen keuze hoeven te maken.

Dit jaar zal Dorpsraad Vroomshoop-Geerdijk weer zelf het vlees gaan barbecueën op diverse barbecues op het terrein. Het schuttersgedeelte blijft in handen van De Smoezen. Voor kinderen zijn er pannenkoeken en is er een stormbaan en springkussen. Kaarten voor de barbecue kosten tien euro. Hiervoor krijg je vier stukken vlees, onbeperkt salades, stokbrood en saus en nog een ijsje.

Daarnaast is er muziek en kun je gratis kijken naar het schuttersgeweld en zien wie zich komend jaar de Schutterskoning(in) mag gaan noemen. Wil je kans maken om zelf Schutterskoning(in) te worden? Dat kan natuurlijk ook, de kosten hiervoor bedragen 7,50 euro per persoon. Maar vol is vol, dus wees er snel bij. Kaarten voor Chill&Grill zijn beschikbaar via www.desmoezen.nl/schuttersfeest. Daarnaast zijn de kaarten ook verkrijgbaar bij @DNNS.