Twenterand

Cheque voor de Koningshoeve

Door de redactie

Het personeel van het ALDI-filiaal in Vriezenveen heeft op vrijdag 6 juni 500 euro geschonken aan zorgboerderij de Koningshoeve. Het bedrag werd door het personeel van de winkel gewonnen vanwege de best gepresenteerde ALDI-filiaal richting consument. Het gehele team was uiteraard blij verrast met de interne prijs. Unaniem werd daarop besloten dat het geldbedrag naar een goed doel in de zorg moest gaan.

Alle medewerkers zijn blij dat ze gezond zijn en kunnen blijven werken in deze bijzondere coronatijden. Zorgverleners verdienen aandacht is hun gedachte. Zo werd de gedachte geboren om de zorgboerderij in het zonnetje te zetten. Filiaalleider Remco Huurneman overhandigde de cheque van 500 euro aan Martin Wessels van de Koningshoeve. "Dat zo'n grote organisatie als Aldi aan een kleine ondernemer denkt. Vaak gaan de grote zorginstellingen voor. We zijn ontzettend blij dat er aan ons wordt gedacht. We willen dit bedrag besteden om na de coronaperiode met elkaar een dag uit te gaan", was de reactie van Martin Wessels, eigenaar van de zorgboerderij.

Remco Huurneman van Aldi: "Wat fantastisch om deze prijs bij deze zorgboerderij aan te bieden. Afgesproken is dat wanneer de zorgboerderij een dagje uit gaat, dat we ze dan uitzwaaien en een pakketje meegeven voor in de bus".