Hardenberg

Carinova Doe- en Beleefdag

Door de redactie

Voor iedereen die het nieuwe jaar goed en gezond wil beginnen organiseert Carinova Thuizz op 9 januari een Doe- en Beleefdag in Raalte. Woonzorgcentrum De Hartkamp is deze dag het toneel voor heel veel leuke activiteiten, maar ook als u vragen heeft over de zorg kunt u deze dag bij Carinova terecht. Alles onder het genot van een winterse soep, koffie, thee en lekkers. De avond wordt muzikaal omlijst door seventies-coverband: Jocomori.

Op deze dag worden inhoudelijke zaken afgewisseld met creatieve workshops voor jong en oud. Laat uw gedachten even afdwalen naar het niets in een workshop mindfulness of volg onder begeleiding van een kunstenaar een schilderworkshop. Ook de heren en dames van de houtbewerking zijn aanwezig en organiseren een workshop 'vogelhuisje bouwen' waaraan men kosteloos kan deelnemen.

Heeft u een vraag aan de diëtist, leefstijlcoach, fysio- of ergotherapeut? Dan bent u deze avond aan het goede adres bij Carinova, want ook zij zullen aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden. Ook presenteren zij u de nieuwste technologie uit de zorgwereld. Heeft u bijvoorbeeld wel eens een slaaprobot gezien? Die helpt mensen met slaapproblemen aan een betere nachtrust. Ook kunt u kennismaken met robothond Kees, de braintrainer, beleef TV, tovertafel en Thuizz (senioren) tablet.

Recentelijk zijn er cijfers bekend geworden waaruit blijkt dat ouderen veel gevaar lopen om ten val te komen. Carinova onderzoekt een samenwerking met de fabrikant van heupairbag Wolk, die op deze dag een demonstratie geeft van hun product. Carinova is benieuwd naar uw mening over dit product.

Entree is gratis voor alle bezoekers. Een warme kop stevige soep wordt door Carinova Thuizz verzorgd. U bent van harte welkom op 9 januari tussen 16.00 en 20.00 uur in De Hartkamp. Adres: Jan van Arkelstraat 15, Raalte. Meer informatie op www.carinova.nl/beleefdag.

Gratis pendelbus Ommen en Hardenberg

Men kan kosteloos gebruik maken van een pendelbus vanuit Hardenberg of Ommen. Hiervoor kan men zich inschrijven via de website www.carinova.nl/beleefdag of door te bellen met 0900-8662 (lokaal tarief). | 16.00 uur: Hardenberg - Station NS | 16.30 uur: Ommen ¿ parkeerplaats de Voormars | 16.50 uur: Lemelerveld ¿ Kulturhus de Moziek (Kroonplein) | Aankomst Raalte 17.10 uur | Vertrek Raalte 19.00 uur.