Twenterand

Cantate Deo stopt inzameling van golfkarton

Door de redactie

Evenals muziekvereniging Juliana stopt ook zangvereniging Cantate Deo uit Den Ham noodgedwongen met de inzameling van golfkarton. De kosten die verbonden zijn aan de afvoer van het karton zijn hoger dan de prijs die de vereniging ervoor ontvangt.

Met name het golfkarton dat gebracht wordt door bedrijven is niet meer welkom. De bedrijven die tot nu toe het karton aanleverden worden, voor zover ze bekend zijn bij de zangvereniging, hierover benaderd. De inzameling van huishoudelijk oud papier blijft wel doorgaan. Daar mag dan best nog wel eens een doos van golfkarton bijzitten.

Veel inwoners van Den Ham en omgeving hebben de weg al lang gevonden naar de container die aan de zijweg van de Vriezendijk staat. Met het verwijsbordje dat enige tijd ter hoogte van de zijweg staat vindt men de route nog gemakkelijker. Mede door de opbrengst van het oud papier blijft het voor de vereniging mogelijk concerten en dergelijke te blijven geven. Dus uw oud papier nemen wij graag in ontvangst. Maar afval, zoals plastic en tempex horen niet in de container en zijn niet welkom.