Twenterand

Bingo en oud-Hollandse spelen met ZorgSaam Twenterand

Door de redactie

ZorgSaam Twenterand is nog steeds 'On Tour'. Van de acht aanvragen zijn er nu drie activiteiten uitgevoerd. Waaronder een Bingo in Westerhaar en het Rad van Fortuin met aansluitend oud-Hollandse spelen in Vriezenveen.

De bingo in Westerhaar werd aangevraagd door een inwoner uit Westerhaar. Hij wilde graag een bingo organiseren voor de inwoners uit het appartementencomplex. Door de coronacrisis kwam hun wekelijkse bingomoment te vervallen, een echt gemis. Hij vroeg het 'On Tour'-team de eerste bingo sinds maanden weer op te pakken. Zo ontstond een mooie samenwerking tussen de inwoners, de Klaampe en het 'On Tour'-team. Lokale ondernemers droegen hun steentje bij door prijzen gratis beschikbaar te stellen. Onder het genot van een drankje werd er fanatiek meegedaan. Er werd veel gelachen en gekletst, verhalen van vroeger en nu werden gedeeld. Het was een geslaagde bingomiddag en volgens de deelnemers zeker voor herhaling vatbaar.

Fortuin

Ook organiseerde ZorgSaam On Tour, samen met de inwoners Geert Kloppenburg en zijn partner Betty Drent, een activiteit voor de bewoners van het appartementencomplex De Beukenhof te Vriezenveen. De bewoners van de Beukenhof hadden al jaren geen gezamenlijke activiteit meer gedaan. Deze middag bracht de buurt weer samen en mensen leerden elkaar kennen. De middag werd compleet gemaakt met een heus Rad van Fortuin. Presentator Geert Kloppenburg en zijn assistente Nieke Langeler waren een mooi duo en hebben veel plezier gebracht deze middag. Ook hier stelden lokale ondernemers mooie prijzen gratis beschikbaar.

Ook een leuke activiteit in jou wijk?

Wil jij ook een leuke activiteit in jouw straat of wijk? Bel of mail dan naar 0546-481456 of contact@zorgsaamtwenterand.nl. Team 'On Tour' kijkt dan samen met jou wat er kan worden georganiseerd.