Twenterand

Bibliotheek Twenterand zet Afhaalbieb weer in

Door de redactie

Tot en met woensdag 18 november zijn de bibliotheken in Vriezenveen, Vroomshoop, Den Ham en Westerhaar gesloten. De overheid heeft de corona maatregelen aangescherpt.

Zo hopen we een verdere verspreiding van het virus zo veel mogelijk te voorkomen. Over boetes hoeft u zich geen zorgen te maken. Alle uitgeleende materialen mag u thuis houden totdat de bibliotheken weer open gaan.

Afhaalbieb en digitaal aanbod

Tijdens de sluiting van de bibliotheek is het wel mogelijk om op afspraak boeken op te halen in de vestiging in Vriezenveen, Vroomshoop en Den Ham. De leden uit Westerhaar kunnen boeken op komen halen in Vriezenveen. De Bibliotheek in Vriezenveen is hiervoor op maandag- en donderdagochtend telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 12.00 uur via 0546-562385. Wanneer je belt wordt er meteen een afspraak gemaakt wanneer je de boeken op kunt komen halen.

Via de website www.bibliotheektwenterand.nl en via www.onlinebibliotheek.nl kunt u tijdens deze twee weken ook e-books en luisterboeken lenen.

Heb je nog een vraag? De medewerkers van de bibliotheek helpen je uiteraard graag verder. Je kunt hen bereiken via een mail naar vriezenveen@bibliotheektwenterand.nl.