Twenterand

Benefietdiner voor Compassion

Door de redactie

Vrijdagavond 15 november wordt er een luxueus vijfgangen diner georganiseerd voor stichting Compassion. De opbrengst van deze avond komt ten goede aan de allerarmsten op Sumba, Indonesië.

Vorig jaar hebben Jan en Heleen Scherphof gehoord van kinderen die verkocht worden omdat ouders geen geld hebben om hen te onderhouden. Kinderen worden verhandeld, veelal voor de seksindustrie. De ouders ontvangen zestig dollar voor het verkopen van hun kind. Een varken in Indonesië kost ook 60 dollar. "Heel schrijnend! Wij mochten met eigen ogen kunnen zien hoe Compassion helpt om deze kinderen op te beschermen".

Om deze kinderen en kinderen die in extreme armoede leven te helpen, heeft Compassion verschillende projecten. Ze ondersteunen kinderen en hun ouders door de kinderen op te vangen en onderwijs te bieden. Daarnaast zijn er ook lokale voorgangers die straatkinderen van de straat halen en hen onderdak te bieden. Hier is veiligheid voor deze kinderen, deze is op straat ver te zoeken.

Benefietdiner

Op 15 november wordt er een benefietdiner georganiseerd voor dit project. De kosten zijn 39,95 euro per persoon. U ontvangt een luxueus vijfgangen diner en de drank is erbij inbegrepen. De inloop is vanaf 18.30 uur, ze beginnen om 19.00 uur. Tussen de gangen van het diner zal er een muzikale omlijsting zijn en wordt er informatie gegeven over het project. Het diner wordt gehouden aan de Plesmanweg 9 in Almelo.

Wilt u meehelpen om de kinderen te helpen en/of houdt u van een heerlijke maaltijd? Geef u dan op via www.scherphof.net. Hier vindt u ook meer informatie over de overige acties en hoe u kunt helpen.