Twenterand

Baggers Clan brengt prima muziekshow

Door de redactie

De muziekgroep Beggars Clan draaide zaterdagavond 13 april haar muzikale show af in CCK2 in Vriezenveen en dat was weer een groot succes. Een zaal vol enthousiaste fans genoot met volle teugen van de Ierse muziek en de geschiedenisverhalen van deze bevolking.

The Beggars Clan kwam op uitnodiging van Theater Turf naar Vriezenveen voor een spetterend optreden. Het Ierse verhaal werd daarbij met vaart en humor verteld door whiskey teacher Henri Goossen, terwijl Thijs Jeurissen deze muzikale cabaretavond in goede banen leidde.

Veel muziek dus, waaronder het bekende lied 'Molly Malone' met haar kokkels en mossels. De broers Martijn en Vincent Wessels wisselden elkaar soms af met de (solo)zang, waarbij Vincent de Ierse groep U2 volop glans gaf. Want dat kunnen de Beggars ook goed. Violiste Merel Verdegaal was te horen met een gezongen lied en Dorien Nieuwint uit Veghel leverde de onontbeerlijke begeleiding van de accordeon. Frank Veneman (gitaar) en Anko Lammers (onder meer slagwerk) completeerden het optreden.