Twenterand

Activiteitencommissie sluit seizoen hilarisch af

Door de redactie

De activiteitencommissie Vriezenveen, onderdeel van ZorgSaam Twenterand, heeft op maandagavond het seizoen afgesloten met een speciale bijeenkomst vol muziek, beweging en hilariteit. De tevredenheid bij een ieder was nadien groot.

De grote zaal van het CCK2 was ruim gevuld. Een warm welkom was er in de vorm van de muzikale klanken van Jan Kivits en zijn keyboard. Daarna werd genoten van optredens van volksdansgroepen onder leiding van Gea Zwiggelaar en er kon ook meegedanst worden. Ine van der Wal zorgde met haar gymgroepen en Keep Fitgroepen ook voor een gedeelte van het programma.

Er was ook een verrassingsoptreden onder leiding van Diny Roelofsen. Vijf personen van de activiteitencommissie werden samen in één broek gehesen. Roelofsen vertelde een verhaal en ondertussen moesten de bijbehorende bewegingen uitgebeeld worden door deze groep. Dit was hilarisch om te zien: met zijn allen in één broek. De gezellige afsluitingsbijeenkomst van dit seizoen eindigde met een grote verloting, waarbij vele prijzen te winnen waren die door de plaatselijke middenstand beschikbaar waren gesteld. Overigens, wie aan de beweegactiviteiten dansen, gym en Keep Fit wil meedoen, kan zich gedurende het hele jaar opgeven via contact@zorgsaamtwenterand.nl.

Start nieuw seizoen

Op maandag 16 september begint de commissie weer met de maandelijkse bijeenkomst vanaf 14.00 uur in de Suite. Janneke Egbertsen-Holland komt dan vertellen over haar werk als dierenarts bij de Vechtdalkliniek in Hardenberg.