Twenterand

Actie 'Appeltje voor de dorst'

Door de redactie

De diaconie van Hervormd Vriezenveen en van de Ontmoetingskerk houden ook dit jaar de actie "Appeltje voor de dorst" .

In Corona-jaar 2020 gaat de opbrengst van de verkoop naar: De stichting Manna, voedselbank van Twenterand; De stichting werkgroep Albanië, projectmatige ondersteuning van sociaal zwakkeren: Het project 'Kinderopvang en gezond koken' van Kerk in Actie, voor ondersteuning van gezonde voeding voor kinderen in Zuid-Afrika, die nu opgroeien in armoede

Om de actie coronaproof te laten verlopen, is voor een andere opzet gekozen qua bestelmogelijkheden, namelijk via een webshop. De bestelling kan hier gewoon met iDEAL via uw eigen bank betaald worden.

U kunt de volgende appels, peren en aardappels bestellen: Elstar appels 3 kg voor 4,75 euro; Conference peren 3 kg voor 4,75 euro; Gieser Wildeman peren 3 kg voor 4,75 euro; Bildtstar aardappels 10 kg voor 8,50 euro.

U kunt bestellingen plaatsen tot en met 17 oktober. De bestellingen worden op 30 en 31 oktober (alleen in Vriezenveen en omstreken) gratis thuis bezorgd. Het adres van de webshop: www.appeltje-voor-de-dorst.nl. Wanneer het echt niet mogelijk is om door middel van de webshop te bestellen, kan dit ook per email naar: info@appeltje-voor-de-dorst.nl of uw bestelling via Whatsapp of telefonisch doorgeven aan: 06-29096844 (Frank Friesacher).