Hardenberg

Jubilarissen bij brandweer Slagharen

Door de redactie

Zaterdag 27 oktober was de jaarlijkse korpsavond van brandweer Slagharen. Tijdens deze avond werden maar liefst vier jubilarissen gehuldigd.

Henry Spijkers

Tim Hudepohl, Frank Scholten en René Sanders werden gehuldigd vanwege hun 12,5 jarig dienstverband als vrijwillig brandweerman. Iedere jubilaris werd toegesproken door ploegleider Eddy Scholten, waarna teamleider Erik Pluim de bijbehorende vrijwilligersmedaille, oorkonde en een mooie bos bloemen overhandigde. Als vierde jubilaris werd Eddy Scholten gehuldigd voor maar liefst een 30 jarig dienstverband als vrijwilliger brandweerman. Plaatsvervangend ploegleider Bas Kok sprak Eddy toe en ook hij kreeg uit handen van Erik Pluim de bijbehorende versierselen uitgereikt.

Brandweer Slagharen zoekt nieuwe vrijwilligers

Op 29 oktober is de wervingscampagne voor nieuwe vrijwilligers bij brandweer IJsselland gestart. Ook voor Slagharen zijn ze op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Ben jij iemand of ken jij iemand die graag werkt in teamverband, actief is en overdag beschikbaar? Kom gerust een keer langs tijdens de oefenavond, elke woensdagavond om 19.30 uur. Ze laten je graag meer zien van het brandweervak.