Hardenberg

Nieuwjaarsreceptie bij EMMS

Door de redactie

Traditiegetrouw vindt iedere eerste zondag van het nieuwe jaar de nieuwjaarsreceptie plaats voorafgegaan door de snertloop door Slagharen. De snertloop werd gewonnen door: Leco Kosse (bij de JCLE-jeugd); Justin Westerbeek bij de volwassenen en Lieke van Staalduinen en Tessa Eggen bij de meisjes.

Voor de volledige uitslag kunt u terecht op de website van vv EMMS. Na de snert was het woord aan de voorzitter Herman Spijker. In de terugblik op 2019 stond de voorzitter stil bij de successen van 2019. Denk hierbij aan de promotie van EMMS 1, kampioenschap EMMS 3 en de diverse kampioenen bij JCLE.

In de vooruitblik naar 2020 sprak de voorzitter zijn hoop uit voor klasse behoud EMMS 1 in de tweede klasse. Verder gaf hij aan dat het parkeerterrein grondig wordt gerenoveerd. Dit zal circa twee maanden duren. Via de sociale kanalen zal worden aangegeven war men de auto's en de fietsen straks kan plaatsen. Het bestuur en de TC zijn tevreden over de samenwerking met trainer Johan Oldekamp en hebben daarom al in een vroeg stadium zijn contract verlengd.

Tevens hebben Arjan Lamberink, Frans Pieper, Arjan Kok en John Germes aangegeven nog een seizoen door te willen gaan. Dit geldt ook voor de begeleiding van EMMS 2, Erik Hein en Hans Werink.

De voorzitter bedankt ook dit jaar de vele vrijwilligers die op wat manier dan ook werkzaam zijn voor de club, vooral die groep die recent de kantine van een nieuw interieur heeft voorzien. In de toespraak werden ook alle sponsoren bedankt voor hun (financiële) bijdrage.

Jubilarissen

Traditiegetrouw zijn er op de nieuwjaarsreceptie een aantal jubilarissen gehuldigd: 50 jaar lid: Ton Hertsenberg, Bert Leyrik en Anton de Vent (zie de foto).

Na de toespraak van de voorzitter werd de bar geopend en was het nog lang onrustig in de zeer gezellige kantine van vv EMMS.