Hardenberg

Nieuwe voorzitter en trainer bij LTC Dalen

Door de redactie

Waar vele tennisverenigingen in coronatijd het ledenaantal fors zien toenemen is LTC Dalen al twee jaar bezig met een enorme opmars. Sinds de renovatie van het sportpark en de bijbehorende aanleg van een padelbaan is het leden aantal verdrievoudigd tot ruim 250 leden.

Voor Jan de Jong, voorzitter van de club sinds januari 2019, reden om plaats te maken in het bestuur. Tijdens de Algemene Ledenvergadering, medio oktober, werd Gerrie Westenbrink gepresenteerd als de nieuwe voorzitter van de club. Westenbrink, die het padelvirus opliep tijdens de trainingsstage van de club in het Zuid Spaanse Marbella, afgelopen februari, zal met een frisse blik aan de slag gaan in een club die bol staat van de ideeën en initiatieven.

Jan de Jong zal wel verbonden blijven aan de club. Waar hij al verantwoordelijk was voor de tennislessen binnen de vereniging is hij met het bestuur overeengekomen om de komende jaren met zijn Tennisschool de tennis én padel lessen te verzorgen. De Jong verwacht eind deze maand zijn opleiding tot Padeltrainer bij de KNLTB af te ronden. Per 1 december neemt de club, na ruim 2,5 jaar, afscheid van de huidige padeltrainer Gert-Jan van der Vegt uit Emmen.

Tennis en padel kan in deze moeilijke periode nog goed doorgespeeld worden, uiteraard met in achtneming van de geldende maatregelen. LTC Dalen biedt de mogelijkheid om de rest van het jaar gratis te spelen als je nu lid wordt voor 2021. Een lidmaatschap voor zowel tennis als padel heb je al vanaf tien euro per maand. Maak je interesse kenbaar middels een mail naar info@ltcdalen.nl en er zal contact worden opgenomen.