Hardenberg

Nieuwe trainer SVV'56 voor volgend seizoen

Ingezonden

Met ingang van 1 augustus 2019 is Henri Vogelzang de nieuwe trainer van SVV'56. Hij volgt Jorden Abel op die vertrekt naar VV Schoonebeek.

Henri Vogelzang is 43 jaar. Hij heeft een rijke voetbalcarrière achter de rug waarin hij op hoofdklasseniveau heeft gespeeld, die hij heeft moeten afsluiten vanwege een knieblessure. Hij is sinds 2004 werkzaam als trainer bij verschillende teams. Hij heeft zowel TC 3 als recentelijk TC 2 behaald wat hem tot een zeer geschikte kandidaat maakt om trainer te zijn bij SVV'56. Momenteel is hij trainer van het tweede elftal van VV Hoogeveen.

Het eerste elftal van SVV'56 speelt in de 4de klasse zaterdag. Hoewel het elftal goed presteert blijven de resultaten wat achter momenteel. Het komende seizoen zullen er in de samenstelling van het elftal wijzigingen plaatsvinden. De reeds ingezette samenwerking met zowel het tweede elftal als de JO 19 zal worden voortgezet. Aan Henri Vogelzang is de uitdaging om het jonge team in het volgende seizoen toe te leiden naar een plek die past bij de prestaties en ambities van het team.

Het enthousiasme van de nieuwe trainer sprak het bestuur en de afvaardiging van het eerste elftal aan en SVV'56 ziet dan ook uit naar een goede samenwerking met Henri Vogelzang.