Hardenberg

Nieuwe naam ziekenhuis, Saxenburgh Medisch Centrum

Door de redactie

Saxenburgh Medisch Centrum. Dat is de naam van het nieuwe ziekenhuis, die woensdag 16 januari werd onthuld bij het bereiken van het hoogste punt van de nieuwbouw van het ziekenhuis.

Het bereiken van het hoogste punt van de nieuwbouw werd feestelijk gevierd op de bouwplaats aan de Jan Weitkamplaan. Na het welkomstwoord werd de vlag gehesen door Wouter van der Kam, voorzitter Raad van Bestuur Saxenburgh .Na de onthulling toostten Refik Kaplan (Cardioloog en lid van de Raad van Bestuur), Wouter van der Kamp, voorzitter Raad van de Bestuur en Ruud Blankenburgh, voorzitter Vereniging Medische Staf op het nieuwe ziekenhuis.

Aansluitend werd het doek met de nieuwe naam onthuld door Ruud Blankenburgh, voorzitter Vereniging Medische Staf, Klaas Schaap, voorzitter Cli├źntenraad, Karin Vos, lid Verpleegkundige & Verzorgende Staf en Renate Veltkamp, secretaris Ondernemingsraad. Daarna kreeg het gezelschap een rondleiding over het bouwterrein en werden de feestelijkheden afgesloten met een hapje en een drankje.

G.Brokelman