Coevorden

Nieuwe informatiemagazine Coevorden binnenkort in brievenbus

Door de redactie

Hierbij presenteert Akse Media het informatiemagazine Coevorden 2020, een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over uw gemeente. In het magazine vindt u interessante artikelen en informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Tevens kunt u gebruikmaken van de digitale gids, de SmartMap via http://coevorden.smartmap.nl.

Mocht u na 1 november nog geen magazine hebben ontvangen, dan kunt u uw adresgegevens mailen naar info@aksemedia.nl onder vermelding van informatiemagazine Coevorden. Ook kunt u op onze SmartMap een bladerbare versie (E-book) van het informatiemagazine inzien of bij de gemeente een exemplaar afhalen.

Naast de (digitale) gids is er een gratis Gemeentegids App. Met deze gids voor uw tablet of smartphone kunt u 1.9 miljoen actuele adressen in heel Nederland, altijd en overal raadplegen. U heeft hierbij de mogelijkheid om vanuit een vermelding een website te bezoeken of telefonisch contact op te nemen met een organisatie, vereniging of bedrijf. Ook leidt de App u vanaf de plek waar u zich bevindt naar de dichtstbijzijnde vestiging via de route functie.

Het informatiemagazine is gedrukt op gecertificeerd papier en mede tot stand gekomen dankzij de medewerking van adverteerders, verenigingen en instellingen. Wijzigingen kunt u doorgeven aan Akse Media via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van informatiemagazine Coevorden) of bel (0223) 673 010. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de digitale gids http://coevorden.smartmap.nl