Hardenberg

Nieuwe foto-expositie bij De Koppel

Door de redactie

Gedurende de maanden juli, augustus en september is er bij De Koppel een foto-expositie te zien van natuurfotograaf Ron Goosselink.

De expositie bestaat uit prachtige foto's van lokale planten en dieren.

Ron (50) woont in Hardenberg, is getrouwd, heeft drie kinderen en een prachtige kleindochter. Zijn passie voor de natuur is al heel vroeg begonnen. Van een kevertje in een jampotje tot met z'n neus diep in het gras om te zien wat er leeft en beweegt en vooral hoe het allemaal werkt. Ron fotografeert al meer dan dertig jaar en wil graag aan zoveel mogelijk mensen laten zien hoe wonderbaarlijk mooi de natuur in elkaar zit en hoe alles schitterend op elkaar is afgestemd. Door een enorme verscheidenheid, de onuitputtelijke kleurenpracht, vormen, soorten en details van onder andere vogels, vlinders en insecten. Iedere dag weer is hij verwonderd over de nieuwe dingen die hij ziet en ontdekt. Zoals Ron het zelf zegt: "Ieder mens ziet het op een andere manier, maar wat mij betreft is al deze eer voor onze Schepper".

De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg, 0523-273388. Openingstijden in juli en augustus: dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, zaterdag en zondag van 13.00 tot 16.00 uur. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal!