Hardenberg

Nieuwe eigenaren Dion Groep

Door de redactie

Jeroen Broeknellis en Martin Lemmers zijn de nieuwe aandeelhouders van Dion Groep en vormen daarmee ook het nieuwe directieteam. Jeroen Broeknellis is vanaf vandaag algemeen directeur van de Dion Groep. Martin Lemmers blijft operationeel directeur. Dat heeft het bedrijf maandag 17 juni bekend gemaakt aan medewerkers en klanten. Beide heren volgen Harm Dries en Jan Meijerink op, die aan de wieg stonden van de Dion Groep en nu afscheid nemen.

"Er is in de afgelopen jaren een prachtig bedrijf met een solide basis neergezet, waarop kunnen verder bouwen. Ons doel is om door te groeien. Binnen en buiten de huidige werkregio", blikt Jeroen Broeknellis vooruit. "We hebben geweldige mensen aan boord, die weten wat er speelt in de markt en beschikken over enorme kennis, ervaring én energie. Daarmee kunnen we bedrijven en instellingen helpen met uiteenlopende vraagstukken op het gebied van talent, mobiliteit, arbo, salarisadministratie, technische installaties, vastgoedbeheer, pensioenen, werving & selectie."

Kent de dynamische regio als zijn broekzak

Als voormalig directievoorzitter Rabobank Vaart & Vechtstreek, lid van de Economic Board Regio Zwolle en Directeur Corporate Clients Regio Oost Nederland is Jeroen Broeknellis bekend (in en) met de regio. "De economie in de regio is dynamisch en maakt al jaren een sterke ontwikkeling door. Dus geweldig om in te werken en om kansen in op te zoeken", aldus de geboren Sallander.

Dion Groep

Dion Groep werkt met ruim 200 medewerkers onder meer voor industriële bedrijven, zakelijke dienstverleners, nutsbedrijven, scholen, aannemersbedrijven en zorginstellingen. De medewerkers zijn specialist op het gebied van personeel en techniek. Dion Groep bestaat uit de Business Units Salarisbureau, Pensioenservices, EmplooJ, Vastgoed Support, Arbo & Milieu, Locatiediensten en HUB!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeroen Broeknellis, 06-53592186.