Hardenberg

Nieuwe cursusseizoen bij Computersoos Balkbrug

Door de redactie

Voorafgaand aan het nieuwe cursusseizoen houdt Computersoos Balkbrug op dinsdag 20 augustus Open Huis in de bibliotheek in Balkbrug. De cursussen starten vanaf 13 september.

De Computersoos Balkbrug houdt samen met de lokale bibliotheek in het najaar cursussen voor beginners: Klik en Tik en Klik en Tik Vervolg. Voor gevorderden: Digisterker voor omgang met Digi-D en de digitale overheid. Deze drie cursussen zijn gratis toegankelijk.

SeniorWeb Leslocatie Computersoos Balkbrug heeft een breed scala aan cursussen voor vijftig-plussers zoals basiscursus Windows 10. Maar ook internetbankieren, mobiel bankieren, foto bewerken, een foto album maken, een iPad- of tabletcursus en een Workshop WhatsApp behoren tot de mogelijkheden. Stap voor stap aan de slag met uw tablet, computer of telefoon en met internet. U kunt het allemaal leren bij de SeniorWeb leslocatie onder de geduldige begeleiding van de vrijwilligers. De lessen zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen.

Lessen op maat worden ook gegeven. Deze lessen worden in kleine groepjes of individueel gegeven en de onderwerpen kunt u zelf aandragen.

Tijdens de cursusperiode in het najaar houden wij elke dinsdagmiddag, vanaf 10 september, een vrije inloop van 14.00 tot16.00 uur. U kunt dan oefenen, internetten, een praatje maken of problemen met apparatuur voorleggen. Wij helpen u graag!

Voor meer informatie kunt u terecht op www.compusoos.nl of contact opnemen met I.Andela 0523-656890 bij geen gehoor 656649 in Balkbrug. De cursussen starten vanaf 13 september.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer