Hardenberg

Nieuwbouw in hartje Hardenberg komt op stoom

Door de redactie

De bouw van zeventien appartementen en twee penthouses in het centrum van Hardenberg vordert gestaag. Inmiddels is ook gestart met de verkoop van tien grote eengezinswoningen in nieuwbouwproject Slotgraven. Een volgende fase gaat in maart in verkoop: zes rij- en hoekwoningen en vier twee-onder-een-kapwoningen.

Wie regelmatig via de Witte de Withstraat of de Bruchterweg richting het centrum gaat, kan het niet ontgaan zijn: de bouw van appartementengebouw De Slotwachter is in volle gang. Komende week wordt gestart met het gevelmetselwerk. Kopers kunnen al tegen het einde van dit jaar hun gloednieuwe appartement of penthouse betrekken. Er zijn nog slechts enkele appartementen beschikbaar.

Eengezinswoningen

Behalve appartementen telt Slotgraven straks tien luxueuze eengezinswoningen. Deze zogeheten Parkwoningen bieden het beste van twee werelden: de ruimte van een herenhuis en het gemak van een penthouse. Je woont hier namelijk in een comfortabele, duurzame eengezinswoning met een groen park voor je huis. Parkeren kan op een eigen parkeerplek voor de deur. De eengezinswoningen worden desgewenst 'woongereed' opgeleverd, inclusief keuken, badkamer, afgewerkte wanden en vloeren. Wie zijn huis meteen levensloopgeschikt wil maken, kan kiezen voor een lift als meerwerkoptie.

Inmiddels staat alweer een nieuwe fase van Slotgraven op het programma: rij- en hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Hiermee wordt tegemoetgekomen aan de vraag naar toekomstwaardige eengezinswoningen nabij het stadshart. Deze woningen gaan naar verwachting dit voorjaar in verkoop.

Geïnteresseerden in een Parkwoning kunnen zich donderdag 30 januari tussen 16.30 en 18.30 uur in De Troubadour in Hardenberg laten informeren door medewerkers van Lamberink Nieuwbouwmakelaars en Ter Steege Bouw Vastgoed. Ook voor informatie over de laatste appartementen en de eengezinswoningen uit de volgende fase kan men langskomen.