Ommen

Nieuw Outdoorpark op Besthmenerberg

Door de redactie

Op 4 juli opent bij Camping Besthmenerberg aan de Besthemerberg 1 in Ommen het nieuwe outdoorpark NuNature. Met vier outdoor + event arena's midden in de natuur is spanning en avontuur gegarandeerd. "We zijn trots op ons mooie park en dat laten wij graag aan iedereen zien!" vertelt medeoprichter Erik Eggert. Op donderdag 4 juli is de aftrap van de openingsweek met twee toffe acties.

Het outdoorpark op de Besthmenerberg bestaat uit drie verschillende outdoor arena's. De klimbos arena is een uniek klimparcours hoog bovenin de bomen. Dankzij de juiste materialen en technieken is dit parcours het modernste klimpark van Nederland geworden! Daarnaast is er een geweldige paintball arena. In de outdoor arena biedt NuNature diverse outdooractiviteiten om actief te kunnen genieten van de natuur. NuNature verzorgt buitenactiviteiten en events voor gezinnen en vriendengroepen maar ook voor bedrijven, scholen en verenigingen.

Officiële opening

Op donderdag 4 juli wordt het park officieel geopend door burgemeester Vroomen. Van 15.00 tot 18.00 uur zijn jong en oud welkom om zich na het officiële gedeelte te wagen aan het splinternieuwe klimparcours of naar de deelnemers te kijken onder het genot van een hapje en een drankje. De rest van de week wordt de opening van het park gevierd met twee spannende battles. Op woensdag 10 juli is dat de kidsbattle. De outdooractiviteiten zijn dan de hele middag vrij toegankelijk voor kinderen in de leeftijd van vijf tot en met twaalf jaar.

Ondernemersbattle

Ook aan bedrijven en ondernemers wordt gedacht tijdens de openingsweek. Zij maken kans om met hun team een gaaf teamuitje te winnen bij NuNature. Meedoen? Plaats een bericht op Facebook of Instagram, vertel waarom jullie het leukste team zijn en kans moeten maken op het teamuitje, tag NuNature outdoor + events en wie weet brengt jullie team binnenkort een bezoekje aan NuNature. Zie ook www.nunature.nl.