Ommen

Niet-gebruikte artikelen kerstpakket naar Voedselbank

Door de redactie

Regelmatig worden de artikelen in kerstpakketten slechts voor een deel of zelfs helemaal niet gebruikt. De Voedselbank Hardenberg-Ommen kan deze levensmiddelen altijd gebruiken. Ook tijdens de kerstvakantie van 2018 wordt in Ommen weer een inzameling gehouden van overgebleven en ongebruikte kerstpakketten.

De ingebrachte kerstpakketten worden door de circa tachtig vrijwilligers stuk voor stuk uitgepakt en de artikelen worden verdeeld over de voedselpakketten van half januari. Zo hebben 260 gezinnen in de gemeentes Hardenberg en Ommen veel plezier van de ongebruikte artikelen uit uw kerstpakket.

Op vrijdag 21 en vrijdag 28 december kunt u de producten of het pakket brengen naar Merelstraat 84 in Ommen. Dat kan van 12.00 tot 14.00 en van 17.30 tot 20.30 uur of anders op afspraak. Als u niet in staat bent om het te brengen, dan bestaat er de mogelijkheid om het pakket te laten ophalen, mits dit in de directe omgeving van Ommen is. Voor meer informatie of een afspraak kunt u bellen naar 06-48765732.