Coevorden

Nextdoor by Dimmendaal wint landelijke retailprijs

Door de redactie

Wat een geweldige opsteker! Dit hadden we niet durven dromen. "De nominatie alleen al was een feestje", aldus Richard Dimmmendaal van Nextdoor by Dimmendaal nadat hij de eerste prijs in ontvangst mocht nemen. De organisatie van de Dutch Retail Experience Awards gaf aan dat deze bedrijven de crème de la crème zijn van Nederland. "Deze winkels snappen het", aldus de organisatie.

Mannenmode Dimmendaal heeft in 2017 besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Het bedrijf van Richard Dimmendaal, gevestigd aan de Friesestraat in Coevorden, heeft in maart 2018 zijn winkel uitgebreid met een totale oppervlakte van 400m2. De nieuwe winkel heeft een eigen collectie en eigen naam, maar is binnen wel verbonden met de huidige winkel van Dimmendaal. Iedereen die de winkel binnenkomt wordt verrast door de uitstraling. Richard Dimmendaal zegt: "Wij willen de gaafste winkel van de regio hebben". En het is hem gelukt, en meer dan dat, hij mag zich de gaafste winkel van Nederland noemen. Nextdoor was genomineerd voor de categorie Best Customer Experience Men van de Dutch Retail Experience Awards 2018. Zij zijn gekozen om samen met negen andere winkels (uit heel Nederland) te strijden om de titel. Op maandag 9 juli was het zover. Richard Dimmendaal zat samen met zijn vrouw Irena en collega's Dick, Monique en architect Ruurd Voorneveld in de zaal in de Westergasfabriek in Amsterdam. Daar werd het wachten beloond en hoorde Richard tot zijn grote verbazing zijn naam wat werd omgeroepen! "Publieksprijs Dutch Experience Award!"

Juryrapport Het juryrapport loog er niet om: Nextdoor by Dimmendaal in Coevorden heeft maar liefst 600+ stemmen binnen gehaald. Het publiek is erg te spreken over deze winkel en geven daarom ook een score van 9,5. Volgens het publiek is Nextdoor by Dimmendaal een modezaak met grootstedelijke allure. De eigenaar en het personeel weten hoe zij de Drentse nuchterheid moeten combineren met vakkennis en ervaring op kledinggebied. Het is een winkel waar je alle juiste aandacht krijgt als klant en persoon. Door middel van de persoonlijke benadering en service ga je met plezier naar de winkel en is het absoluut geen grote moeite om kleding te passen. "Dimmendaal is een begrip in Coevorden. Dat ze na al die jaren "trouwe dienst" in deze tijd, met zoiets nieuws komen en dat durven, moet bekroond worden! " En het is bekroond met de prachtige publieksprijs. Stad Coevorden is trots zo'n geweldige winkel in het centrum van Coevorden te hebben.