Hardenberg

Neofollics voor verbeteren van haargroei en tegengaan van haarverlies

Door de redactie

Haarverlies is voor veel mannen en vrouwen een ernstig probleem. In de afgelopen jaren is er veel onderzoek verricht naar de oorzaken van haaruitval en mogelijke oplossingen. De wetenschap is nu zo ver dat het mogelijk is om hiervoor producten te ontwikkelen die significant werkzaam zijn maar zonder negatieve bijwerkingen. Neofollics pakt als eerste Nederlandse producent van middelen tegen haarverlies het probleem grondig en bij de wortel aan met een compleet en bewezen effectief programma! Dit programma bestaat naast de gebruikelijke toepassingsvormen als een shampoo, conditioner en lotion ook uit een supplement voor een grondige aanpak van binnenuit.

Alle producten uit het Neofollics programma zijn ontwikkeld op basis van uitgebreid wetenschappelijk en klinisch onderzoek en zijn samengesteld in nauwe samenwerking met diverse haarspecialisten, klinieken en apothekers. Dit leverde een complete lijn van kwalitatief hoogwaardige en bewezen effectieve producten op met een hoge concentratie aan werkzame stoffen. Doordat verschillende biochemische processen haargroei en het veroorzaken van haarverlies beïnvloeden, is een meervoudige aanpak noodzakelijk. Het probleem wordt hiermee namelijk niet alleen aan de buitenkant aangepakt, maar ook van binnenuit. De Neofollics Hair Growth Supporting Tabletten zorgen voor een hoogwaardige aanvulling van voedingsstoffen en de toegevoegde biotine draagt bij aan het behoud van normale haargroei, het behoud van sterk en glanzend haar en het haarvolume. Neofollics Hair Growth Stimulating Shampoo, Lotion en Conditioner stimuleren de haargroei vanuit de haarwortel. (langere groeifase en het verkorten van de rustfase). Bovendien gaan ze factoren en invloeden tegen die gezonde haargroei beperken en de conditie van de hoofdhuid optimaal te houden. Alle Neofolics producten zijn samengesteld uit, op basis van wetenschappelijk onderzoek geselecteerde, actieve ingrediënten.

Neofollics, bewezen effectief tegen haarverlies bij mannen en vrouwen, is verkrijgbaar bij Uw G&W GezondheidsWinkel Biokruid te Hardenberg vanaf 29.95.