Hardenberg

Nederlands Kampioenschap Luchtgeweer SV Hardenberg

Ingezonden

Zaterdag 29 juni zijn de jeugdschutters per bus van Schietsportvereniging samen met de trainers en familieleden van de jeugdschutters naar sportpark Valkenhuizen te Arnhem afgereisd.

5 jeugdschutters deden mee in hun klassen.

Stephan Ekkel was in Junioren A Heren ingedeeld, hij begon laat in de middag aan zijn serie en eindigde op de 15e plaats in de voorrondes.

Chantal Hakkers was in Junioren A Dames ingedeeld. Ze mocht de baan betreden in de middag en ze eindigde als 6e in de voorrondes en schoot mee in de finale die plaats vond om half 7 in de avond, ze werd 5e in de finale!

André Vermeer en Finley Stoeten werden beide in Junioren B Heren ingedeeld. Beiden mochten ze de baan betreden om kwart over 10 en mochten beginnen om half 11. André Vermeer werd in de voorronde als nummer 6, hij kwalificeerde zich voor de finale en werd 5e! Finley Stoeten werd uiteindelijk 12e in de voorrondes.

De laatste schutter Chayenne Boeve was ingedeeld in Junioren B Dames, ze mocht al vroeg beginnen om kwart voor 9 ze werd 7e in de voorrondes en kwalifiseerde voor de finale. Ze schoot al gelijk naar de voorrondes maar ze schoot een mooie finale en eindigde als nummer 3 en won de bronze medaille!

De 5 schutters hebben top prestaties neer gezet en na een lange, warme maar een zeer spannende dag gingen ze weer terug naar Hardenberg.