Hardenberg

Naturistenterrein Balderhaar vernieuwd

Door de redactie

Op zondag 26 mei houdt naturistenterrein Balderhaar een Open Dag van 10.00 en 17.00 uur.

Het naturistenterrein Balderhaar bevindt zich net over de grens, op de Duitslandweg richting Uelsen is het nog twee kilometer. Goed oppassen, want je bent de ingang rechts van de weg zo gepasseerd. Al bij de binnenkomst verbaast je de enorme ruimte (33 hectare) die naturistenterrein Balderhaar biedt. In de afgelopen maanden is er veel werk verricht op dit verscholen paradijs voor ongeklede recreatie. Het hoofdgebouw, oorspronkelijk een boerderij, is grondig verbouwd, binnenin is nu een grote barruimte en moderne keuken te vinden. Het terras naast de boerderij werd deels overkapt om er in de zomer heerlijk in de schaduw te kunnen zitten.

Open Dag

Naturistenvereniging Balderhaar wil in beweging zijn en de vaste leden en bezoekers gastvrijheid bieden. Voor jong en oud zijn er door het jaar allerlei activiteiten te kiezen: excursies, sport, workshops, films, gezellige gezamenlijke barbecues en een zomerfeest.

Iedereen die dit eens 'live' wil meemaken is op zondag 26 mei. Er is alle gelegenheid om het kampeer- en recreatieterrein, met zwembad, eens zelf te verkennen. Aan de verschillende activiteiten kan naar eigen keuze worden meegedaan. Kinderen kunnen vrij spelen met de steps, skelters of speeltoestellen. Voor wie na deze kennismaking graag nog eens terugkomt ligt er een voucher om gratis een nachtje te komen proef-kamperen.

Ont'moet'en in deze oase in het Nederduitse Vechtdal

Balderhaar is bij uitstek een plek waar je niets 'moet'. De weidsheid van het terrein midden in het bos brengt rust en afstand van alledaagse beslommeringen. Er zijn twintig ruime kampeerplaatsen voor gasten met een caravan of camper en er is een apart veld voor tent-kampeerders. Elkaar ontmoeten in gezelligheid kan volop. Drie keer per week is er 's middags jeu-de-boulen bijvoorbeeld, en daarna een drankje op het terras bij de boerderij. Kinderen vinden elkaar in het zwembad, de nieuw ingerichte 'Baalderbende' en door weer eens lekker in de natuur buiten te kunnen spelen. Het Nederduitse Vechtdal biedt een omgeving waarin wandelaars, fietsers en autogebruikers zich dagelijks kunnen ontspannen en vermaken. Voor meer wetenn? Zie de website www.balderhaar.eu