Hardenberg

Nationaal TheaterWeekend in De Voorveghter

Door de redactie

Tijdens het weekend van 25 tot 27 januari wordt in heel Nederland het Nationaal TheaterWeekend gevierd. Ruim tachtig theaters doen mee en zetten hun deuren wijd open. Alle voorstellingen kosten een tientje en op zaterdagmiddag organiseren ze Open Huis. Zo ook in Hardenberg.

Op vrijdag 25 januari om 20.15 uur treden Arie en Silvester op, een cabaretduo dat tien jaar geleden stopte met optreden maar sinds dit seizoen weer langs de theaters gaat en een 'Best Of'-programma spelen.

Op zaterdag 26 januari, van 13.30 tot 16.00 uur, is het Open Huis met rondleidingen, speurtochten, theaterspreekuur met de directeur, knutselworkshop, schminken en verschillende optredens van onder meer De Makkers (met hun voorstelling 'Hoe hoort het eigenlijk'), Erwin Nyhoff, goochelaars en vele anderen. Kijk op de website voor alle informatie en tijden. Om 20.15 uur speelt de Rotterdamse band Ocobar muziek die de bezoeker terugbrengt naar de Oerknal van de Rock'n-roll.

Op zondag 27 januari is om 10.00 en 11.30 uur voor iedereen vanaf twee jaar de voorstelling 'Dikkie Dik en ik' te zien, is er een theaterspeeltuin om in te spelen en staan de schminkers weer klaar. Om 15.00 uur is het warme theaterconcert te beluisteren van Joris Linssen & Caramba. Alle voorstellingen kosten een tientje, het Open Huis is natuurlijk gratis. Kom gezellig langs!

Kaarten

Kaarten zijn te bestellen via www.voorveghter.nl, 0523-280350 en zijn aan de theaterkassa verkrijgbaar tijdens de openingstijden: van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur en op donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur. Tevens is de kassa een uur voor iedere voorstelling geopend.