Ommen

Najaarsconcert Soli Deo Gloria Ommen

Door de redactie

Zaterdag 16 november wordt sporthal de Carrousel omgebouwd tot concertzaal voor het najaarsconcert van muziekvereniging Soli Deo Gloria uit Ommen.

Het ochtendprogramma, met jeugdonderdelen, begint om 10.30 uur. Het concert duurt tot circa 12.30 uur waardoor er daarna nog ruim tijd is om naar de Sinterklaasintocht te gaan. Het B- en C-orkest staan onder leiding van Bert Groothedde en het C-slagwerkensemble wordt geleid door Judith Haakmeester. Simon Haakmeester is sinds de zomer dirigent van het B-slagwerkensemble en bij het concert is het de eerste keer dat zij samen op het podium staan. De jeugdgroepen hebben een verrassend en afwisselend programma samengesteld.

Het avondprogramma begint om 19.30 uur en dan kan er genoten worden van de A-groepen. Dirigenten Marten van der Wal en Simon Haakmeester hebben een speciale opstelling uitgedacht waardoor orkest en slagwerkensemble meer dan ooit tevoren gezamenlijk zullen optreden. Het belooft dan ook een bijzonder concert te worden, met vele verrassende muzikale combinaties. In de pauze is er een verloting, de toegang bedraagt 7,50 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot twaalf jaar. Een toegangskaart is geldig voor zowel het ochtend- als het avondconcert.