Hardenberg

Mysterie rond brievenbus opgelost

Door de redactie

Op de nacht van dinsdag 10 november en woensdag 11 november was er een vreemd voorwerp geplaatst (zie foto) bij De Binder, via facebook kwam de vraag of iemand een idee had wat het was. Het mysterie werd zaterdag 14 november opgelost. De Middenstandsvereniging EMM/MOG Gramsbergen kwam met de oplossing.

Piet heeft namelijk een brievenbus geplaatst waar kinderen tekeningen, verhaaltjes, gedichten en vragen in kunnen doen voor Sint en zijn pieten. Want helaas lukt het Sinterklaas en zijn pieten niet om dit jaar naar de haven in Gramsbergen te komen. Daarom heeft Sinterklaas iets anders bedacht. Er is een live televisie-uitzending op www.gramsbergen.nl. Deze live uitzending is op zaterdag 21 november van 11.00 tot en met 12.30 uur.

In deze live uitzending gaan Sinterklaas en piet allemaal vragen beantwoorden die kinderen hebben aan Sinterklaas en zijn pieten. Om dit in goede banen te leiden is er bij de Binder in Gramsbergen een mooie rode Sinterklaasbrievenbus neergezet. Hier kunnen de kinderen alle vragen die ze hebben voor Sint en zijn Pieten in doen. Ook vindt Sinterklaas het erg leuk om tekeningen, gedichtjes en verhalen te krijgen, dus deze kunnen ook in de brievenbus gestopt worden.

Misschien maak je dan wel kans dat Piet 's middags iets leuks bij jou aan de deur komt brengen of komt jouw tekening of vraag in de televisie-uitzending. En wie weet krijg je in de loop van de week nog wel een cadeautje in je schoen.

Stop jij iets in de brievenbus voor Sinterklaas of Piet bij de Binder, vraag iemand dan om daar een foto van te maken. Want als je een leuke of grappige foto maakt en deze foto op facebook zet, en daarbij de 'Middenstandvereniging EMM/Mog Gramsbergen' tagt in dit bericht, komt er misschien ook wel een piet langs om een leuk cadeautje langs te brengen. Vergeet niet je naam van jezelf (en je broertjes of zusjes), leeftijd, adres en school op je tekening, gedichtje, vraag of verhaaltje te zetten.