Hardenberg

Muziekbingo voor verbouwing kleedkamers

Door de redactie

Tennisclub Vriezenveen organiseert op vrijdag 31 januari een fundraising muziekbingo in het eigen clubhuis. De opbrengst wordt gebruikt om de verbouwing van de accommodatie op sportpark Het Midden te bekostigen.

Tennis is booming in Vriezenveen. Het aantal leden van de Tennisclub Vriezenveen is vanaf 2017 met 25 procent gestegen tot 250 leden. Ook is het aantal leden dat, in competitieverband en/of tijdens toernooien, wedstrijden speelt toegenomen. Voor de voorjaarscompetitie 2020 hebben zich maar liefst 27 teams ingeschreven. Dit vraagt ook meer van de accommodatie. Een groepje leden heeft hierom het initiatief genomen om de kleedkamers op te knappen.

De verbouwing van de kleedkamers gebeurt zoveel mogelijk met eigen menskracht. De planning is er op gericht om voor het nieuwe seizoen klaar te zijn. Een sponsoringsactie is gestart. Op vrijdag 31 januari om 19.30 uur wordt een fundraising muziekbingo in het clubhuis georganiseerd. Iedereen is welkom, deelname kost tien euro per persoon. Dit geld komt geheel ten goede aan de renovatie. Er zijn leuke prijsjes, lekkere hapjes en muziek. Kortom, het belooft een gezellige avond te worden. Aanmelden kan via fundraising@tennisclubvriezenveen.nl.

Sponsoring

Ondernemers kunnen zich via hetzelfde mailadres melden om te helpen met de sponsoring. Dit kan via gelddonaties of door het aanbieden van prijzen voor de muziekbingo. Bij de kleedkamers komt een bord te hangen (Vrienden van de TCV) met daarop de namen van bedrijven die hebben meegeholpen de kleedkamers te renoveren.