Hardenberg

Musicalsterren Brigitte Heitzer en René van Kooten samen in muziekprogramma

Door de redactie

Musicalsterren Brigitte Heitzer en René van Kooten bundelen zaterdag 3 oktober in theater De Voorveghter hun krachten in een interactief muziekprogramma waar verbinding centraal staat.

Verbinding door middel van muziek, aan de hand van bekende en onbekende pareltjes. Elk met een persoonlijk verhaal en soms in een nieuw jasje. Zo komen klassiekers uit Jesus Christ Superstar, Evita, Les Misérables voorbij, maar ook nummers van Neil Diamond en Eva Cassidy tot Stef Bos en Toon Hermans. Er zijn voorstellingen om 19.30 en 21.30 uur. Daarnaast zijn Brigitte en René benieuwd naar de verhalen en verzoeknummers van het publiek. Zo wordt er elke avond een ander, uniek programma samengesteld!

Bestellen kaarten Kaarten voor 'Brigitte en René doen het samen' zijn bij voorkeur te bestellen via de website www.voorveghter.nl of telefonisch via 0523-280350. Indien dit niet kan, bent u tijdens de openingstijden ook welkom bij de Theaterkassa. Per voorstelling zijn twee rolstoelplaatsen beschikbaar. Deze plaatsen kunnen alleen telefonisch of aan de Theaterkassa worden aangevraagd.

De kassa van De Voorveghter is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur en donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur. Tevens is de kassa een half uur voor iedere voorstelling geopend.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer