Coevorden

Museum gesloten, tentoonstelling geannuleerd

Door de redactie

In lijn met het landelijk beleid met betrekking tot het coronavirus sluit Stedelijk Museum Coevorden haar deuren voor het publiek tot 1 juni. Ook het Cultuurhistorisch paviljoen op de Weeshuisweide is in deze periode gesloten. Alle activiteiten zoals lezingen en rondleidingen in deze periode gaan niet door.

Mike Bink fotografie

Ook de opening van de tentoonstelling 'Coevorden 75 jaar bevrijd' wordt geannuleerd. Deze stond gepland op zaterdag 11 april. Helaas is het museum genoodzaakt om niet alleen de opening, maar de gehele tentoonstelling te annuleren. Tegelijkertijd zou ook de kleine tentoonstelling 'Keramiek langs de gracht: verwerkte bodemvondsten door ArcheoHotspot Coevorden' van start gaan. Ook deze tentoonstelling is voorlopig geannuleerd. Gehoopt wordt dat beide tentoonstellingen op een ander moment kunnen worden ingepland.

Het museum houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en houdt het publiek via de gangbare kanalen op de hoogte. Het museum is voorlopig alleen per email bereikbaar via: info@museumcoevorden.nl.