Hardenberg

Multitalent Alex Klaasen in De Voorveghter

Door de redactie

Multitalent Alex Klaasen, bekend van onder andere Gooische Vrouwen, Klokhuis en Toon de Musical, brengt op dinsdag 21 januari met Showponies 2 een avond vol technische hoogstandjes, feilloze samenzang en dubieuze woordspelingen in theater De Voorveghter. Aanvang 20.15 uur.

De Alex Klaasen Revue - Showponies was een ongekend succes. Pers en publiek waren laaiend enthousiast en de voorstelling werd genomineerd voor de Poelifinario. Het vervolg, Showponies 2, is op 21 januari te zien in De Voorveghter. Een rollercoaster van humor, slapstick, (zelf)spot, drama, technische hoogstandjes, verkleedpartijen, jurken, pruiken, feilloze samenzang, dubbele bodems, dubieuze woordspelingen en opgewonden hobbelpaarden. Met onder anderen Freek Bartels, Jip Smit en Daniel Cornelissen.

Kaarten

Kaarten (aanvang 19.00 uur) zijn te bestellen op www.voorveghter.nl en telefonisch via 0523-280350. Ze zijn ook tijdens de openingstijden aan de theaterkassa verkrijgbaar. De kassa van De Voorveghter is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur en op donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur. Tevens is de kassa een uur voor iedere voorstelling geopend.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer