Hardenberg

Mooie wedstrijden leveren geen punten op voor teams Basketballvereniging Second Dribble

Ingezonden

Vier teams van Basketballvereniging Second Dribble moesten nog vol aan de bak voordat ze spelers met voorjaarsvakantie konden. De U12 speelde uit in Hengelo tegen Twente Buzzards, medekoploper in de poule. De spelers van Second Dribble speelden een goede wedstrijd. Helaas was de Twente Buzzards beter. Eindstand 79-28.

Second Dribble U14 ontving thuis in sporthal De Kamp Twente Buzzards uit Hengelo. De thuisploeg begon sterk aan het 1e kwart, maar al gauw bleek de tegenstander toch beter. Na de rust startte Second Dribble heel fel. Ineens lukte alles en wist de thuisploeg nog behoorlijk dicht bij te komen. Helaas voor Second Dribble wist Twente Buzzards zich in het 4e kwart te herstellen. Eindstand 53-89 (8-25; 11-28; 26-10; 8-26)

De meiden van Second Dribble V14 speelden in De Kamp tegen Amical. Ze speelden een hele goede wedstrijd. Er werd fel verdedigd en ook in de aanval lieten ze een paar hele mooie uitgespeelde scores zien. Er werden zelfs meerdere 3-punters gescoord door de thuisploeg. Puur door lengteverschil (spelers van Amical waren gemiddeld een kop groter) werd de wedstrijd helaas verloren. Eindstand 29-68 (7-14; 1-14; 10-21; 11-19)

Als laatste speelden de mannen van de U20 thuis tegen de nummer 2 Risne Stars in De Kamp. Beide ploegen maakten er een mooie wedstrijd van. Second Dribble begon heel erg sterk aan de wedstrijd. Ze speelden heel geconcentreerd. Met snelle passes wisten ze Risne Stars in het 1e kwart te verrassen en een voorsprong te pakken. Maar ondanks dat Second Dribble het hoge spelniveau goed vast wist te houden bleek Risne Stars aan het eind van de wedstrijd toch te sterk. De grote winnaar was het publiek dat een spannende en mooie wedstrijd had gezien. Eindstand 45-56 (20-11; 10-15; 10-17; 5-13)