Hardenberg

Mooie toekomst voor Vos Catering Hardenberg

Door de redactie

Vos Catering Hardenberg; een begrip in Hardenberg en omstreken. Alleen tot een half jaar geleden was het nog maar de vraag hoe de toekomst voor het bedrijf er uit zou zien. Tot voor kort was er nog geen opvolger bekend en veel tijd om over de toekomst na denken was er niet, want het bedrijf groeit nog steeds. Zo is de omzet weer verbeterd en zijn er nog weer meer mensen van catering voorzien in 2018. Maar per 1 januari is de opvolging toegetreden tot het bedrijf en gaat Vos Catering Hardenberg een mooie toekomst tegemoet.

Erik Bennink

Velen zullen 'Vos' kennen als de vroegere melkboer van Hardenberg met zijn bekende SRV-wagen. Doordat er steeds meer vraag kwam naar aanvullende diensten is het bedrijf later overgegaan in een bedrijf gespecialiseerd in de verhuur van tenten en materialen voor alle soorten feesten en natuurlijk het verzorgen van catering. Begin 2016 is de verhuurtak verkocht en is daarmee de naam Tent & Partyverhuur Vos overgegaan in Vos Catering Hardenberg. Het bedrijf heeft nu alleen nog de catering in eigen beheer. Andere producten en diensten worden via anderen ingehuurd. Hierdoor kunt u bij Vos Catering Hardenberg nog steeds terecht voor een compleet feest.

De huidige eigenaren, Hendry en Janny Vos, zijn allebei zestig jaar. Met de pensioengerechtigde leeftijd in het achterhoofd kwam de vraag hoe het in de toekomst verder moest met het cateringbedrijf. Op een paar zomeravonden in 2018 is er een mooie uitkomst gekomen. De middelste zoon van Hendry en Janny, Mark Vos, is per 1 januari vennoot geworden in het bedrijf. Het werk is Mark met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten en hij ziet een mooie toekomst voor het bedrijf met veel mogelijkheden. Daarnaast is het natuurlijk geweldig om de familienaam 'Vos' hoog in het vaandel te houden en voort te zetten in de regio!

Mark is nu vennoot, naast de al bestaande vennoten Hendry en Janny. Met z'n drieën staan ze klaar om in Hardenberg en omstreken uw barbecue, buffet of compleet feest te verzorgen.