Gesponsord door

Moderna Textielservice gepresenteerd als hoofdsponsor

Jermaineellenkamp

Voorafgaand aan het duel tegen SVV Scheveningen is Moderna Textielservice aan het publiek gepresenteerd als nieuwe hoofdsponsor. Naast Nijhof-Wassink en Rabobank zal het Hardenbergse bedrijf de club de komende twee jaar steunen.

Voorzitter Bert Beun eerder over de nieuwe hoofdsponsor: "Wij hadden een aantal bedrijven op een lijstje staan en Moderna Textielservice stond daar bovenaan. Als maatschappelijk betrokken onderneming met het werkveld in heel Nederland én een grote hoeveelheid medewerkers, waaronder leden van HHC Hardenberg, is het ons gelukt om met de directie van Moderna Textielservice tot een akkoord te komen. Daar zijn wij ontzettend gelukkig mee."

Erik Jutstra, algemeen directeur van de nieuwe hoofdsponsor, sprak over de professionele uitstraling van HHC Hardenberg, de enige club in de Tweede Divisie van boven de IJssel en het feit dat professionaliteit ook bij Moderna Textielservice past: "Wij kunnen bij zowel thuis- als uitwedstrijden nieuwe klanten aan ons binden. Er is wat ons betreft sprake van een grote mate van wederkerig belang", aldus Jutstra.