Hardenberg

MFA De Krim ontvangt 350 euro

Door de redactie

Op maandag 15 april is de opbrengst van de Fancy Fair van obs Klimop in De Krim aangeboden aan MFA De Krim. De Fancy Fair werd zaterdag 6 april georganiseerd door het schoolteam, ouders en kinderen. Het opgehaalde bedrag komt volledig ten goede aan MFA De Krim.

Tijdens de Fancy Fair van obs Klimop is er een grote groep kinderen geschminkt, konden ze oud Hollandse spelletjes spelen en was er voldoende eten en drinken voor iedereen. Naast de hartige broodjes die verkocht werken hebben vrijwilligers cake en taart gebakken voor bij de koffie en thee. Ook is er veel geld opgehaald met de kinderrommelmarkt, hier werden allerlei kinderspullen verkocht. De bezoekers kregen ook les hoe je een brandje kon blussen van de vrijwillige brandweer.

De kleurwedstrijd, die huis aan huis is bezorgd in De Krim, is gewonnen door Esmee en Lieke Kosse. Zij hebben een boekenbon van tien euro gekregen. De opbrengst van de verschillende activiteiten, het eten en drinken en de vrije giften is 350,- euro. Dit bedrag is maandag 15 april aangeboden aan Evert Mulder (lid van stuurgroep MFA De Krim): "We zijn als stuurgroep erg blij met het goede initiatief en met het bedrag."