Hardenberg

Metamorfose Kruserbrink afgerond

Door de redactie

Het was alweer 14 jaar gelden dat korfbalvereniging Juventa kunstgras kreeg op de Kruserbrink. Een mijlpaal in de geschiedenis van de club. Echter heeft een kunstgrasmat ook niet het eeuwige leven en deze was dan ook aan vervanging toe.

Maar niet alleen een nieuwe mat is aangebracht op het veld, ook veel zaken er omheen zijn meteen aangepakt. Korfbalvereniging Juventa beschikt nu over drie officiële speelvelden, allen voorzien van vaste grondpotten. Daarnaast heeft Juventa ook weer twee veldjes voor de wedstrijden van de jongste jeugd. Wat ook is veranderd is dat de velden nu niet twee maar vier meter uitloopruimte hebben aan de zijkant. De frisse groene kleuren in combinatie met de witte belijning zorgt voor een duidelijk maar ook rustig beeld van het geheel.

Al met al een hele operatie met een bijzonder mooi eindresultaat. De drainage is doorgespoten, het straatwerk over het hele park is hersteld daar waar nodig, het voetpad bij de speeltuin met een halve meter is verbreed en alle planken onder de omheining weer zijn vastgezet of vervangen.

Het resultaat van een prima samenwerking met de gemeente Hardenberg, aannemer CSC Sports uit Zeewolde, Plann ingenieursbureau uit Meppel, Stichting Sportvoorziening Kruserbrink en korfbalvereniging Juventa.