Hardenberg

Met Tiz-Nix opnieuw de theaters in

Door de redactie

De band Tiz Nix doet voor de tweede keer een theatertour in de regio. De eerste voorstelling zal plaatsvinden op 4 oktober in het theater de Voorveghter in Hardenberg.

"Bij de vorige tour hadden we maar liefst 430 bezoekers in de Voorveghter die onze voorstelling hebben bijgewoond, en dat willen we in ieder geval evenaren. Wij denken dat ons dit gaat lukken met muzikale ondersteuning van Henk Ruiter uit Ommen en een bijzonder gastoptreden van Erik Hulzebosch," aldus Herman Hutten.

"Na meer dan 12 jaar lang met zo'n 40 optredens per jaar voor senioren clubs, Zonnebloem, verzorging en verpleegtehuizen werd het weer eens tijd voor een nieuwe muzikale uitdaging. We hebben ons in een nieuw tenue gestoken en ook de website en de Facebook pagina worden geheel in stijl aangepast. Helaas heeft Henk de Lange besloten om Tiz-Nix om gezondheidsredenen te verlaten. Maar gelukkig hebben we een goede muzikale vervanger gevonden in de persoon van Albert Kuilman die al vaker in meerdere optredens als stand-in heeft meegedaan. Ik ben erg blij dat Albert met mij mee wil doen want ik ken hem al jaren en weet dat het een uitstekende muzikant is die van alle markten thuis is", vervolgt Hutten.

"We hebben vroeger vaak samen in verschillende bandjes gespeeld en ik ken zijn veelzijdigheid als muzikant. Muziek maken is nu eenmaal onze hobby en ik weet zeker dat wij de ouderen hier nog steeds een groot plezier meedoen".

Vassies van Vrogger

De meezingavond gaat heten: Vassies van Vrogger en is geschikt voor 50- plussers onder begeleiding van hun ouders.

Op 14 november staat Tiz Nix in theater het Punt in Vroomshoop en op 14 februari 2020 in de Carrousel in Ommen. Voor meer informatie: contact@tiz-nix.nl of tel: 0653758400.