Hardenberg

Met Glans in Balans

Door de redactie

Gewichtsconsulente en Straight Away Coach Hennie Rijkse is sinds kort haar afslankpraktijk gestart in Daarlerveen. Dat overgewicht voor gezondheidsproblemen zorgt is algemeen bekend. Maar toch komt het steeds meer en steeds vaker voor. Wat doen we hier aan?

Met dat idee in haar hoofd is Hennie Rijkse de opleiding voor gewichtsconsulente vol goede moed gestart en heeft ze deze ook succesvol afgerond. Zelf is ze 18 kilo blijvend afgevallen met de producten van Straight Away. Afvallen lukte altijd wel, maar daarna op gewicht blijven..... Dat was moeilijk. Enthousiast geraakt over de producten van Straight Away wil ze nu graag haar cliënten begeleiden naar een gezonder gewicht.

Er wordt gebruik gemaakt van een uniek dieet van maaltijdvervangers. Straight away biedt heerlijke shakes verkrijgbaar in verschillende smaken, een aantal lekkere soepen, havermoutpap, verschillende repen en 6 warme maaltijden waaronder spaghetti, stamppot en chili con carne. Met de gratis coaching en begeleiding is het concept erg succesvol. ''Het is een verantwoord, gezond en effectief programma, waarin je alle voedingsstoffen die je per dag nodig hebt, binnenkrijgt.''

Het mooie van dit concept is dat er inzicht komt. Tijdens het intakegesprek neem je allerlei factoren die belangrijk zijn door, aan de hand daarvan wordt er samen met jou een programma op maat vastgesteld. Het is een programma wat bij jou past, waar jij je lekker bij voelt en daardoor verantwoord en effectief is.

Tijdens de afslankfase zijn er wekelijkse weegmomenten en gratis begeleiding van afslankcoach Hennie Rijkse. Het hongergevoel verdwijnt en je krijgt meer energie. Afslanken met de producten van Straight Away is een verantwoorde manier om gewicht te verliezen. Intussen krijg je door de uitgebalanceerde maaltijden alle benodigde voedingsstoffen binnen. Er zijn geen vitaminepreparaten of aanvullende supplementen nodig.

Wanneer je je streefbericht hebt bereikt gaat Hennie samen met je aan de slag met de stabilisatiefase. Hierbij ga je afbouwen met de maaltijdvervangers en opbouwen met reguliere voeding. Je leert je eigen gewicht te beheersen, dit doordat je leert wat je eet en hoeveel je mag eten, zo weet je wat je moet doen om op gewicht te blijven.

Hennie weet uit ervaring dat je lichaam snel positief gaat veranderen en daarmee ook je denken en je zelfbeeld. Het motiveert om door te gaan naar het ideale gewicht. Voor sommige mensen betekend overgewicht vooral de lichamelijke ongemakken en de verhoogde kans op ziektes. Voor andere zorgt overgewicht ervoor dat ze kansen laten liggen of niet deelnemen aan bepaalde activiteiten. Het afvallen gebeurt uiteindelijk doordat je gaat letten op WAT je doet, WANNEER je dit doet, WAT je eet en WANNEER je dit eet. Het vergt inzet en vastberadenheid, maar met de professionele begeleiding kun jij ook succesvol afvallen.