Hardenberg

Met De Toren de lucht in

Door de redactie

Prijswinnaars en relaties van Weekblad De Toren gingen op zaterdag 30 juni mee in de ballon tijdens het Ballonfestival in Hardenberg.

De prijswinnaars die meegingen waren: Marjolein Hofsink uit Hardenberg, Lisanne Bolks uit Hardenberg, Ronald Jurgens uit Den Ham. Als relaties waren uitnodigd Stefan Oldebeerlink van Timmer Handelsonderneming; Josien Lambers van Join For You, Petra Bartelink van Easy Slim en Mariska Fokkert van Bruna Vriezenveen. De Toren bestaat 63 jaar en daarom mocht ook de 63-jarige Jan Souman mee.

Blije reactie

"Ik was blij verrast dat ik door de Toren werd gebeld en dat ik met het maken van de puzzel een ballonvaart had gewonnen. Afgelopen zaterdag was het zover en ging ik in de Pergama (een koeienballon) de lucht in. Wat een geweldige ervaring was dat zeg. Echt super leuk om een keer mee te maken. We hadden fantastisch mooi weer en een leuke groep (7 personen). We zijn geland in Alteveer en met een bus zijn we weer teruggebracht naar Hardenberg. Dankjewel Weekblad De Toren voor deze supermooie prijs", aldus Lisanne Bolks uit Hardenberg.