Hardenberg

Met de kinderen naar De Voorveghter

Door de redactie

Tijdens de voorjaarsvakantie zijn er in theater De Voorveghter twee leuke familievoorstellingen te zien: De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen op woensdag 20 februari om 15.00 uur en voor de allerkleinsten op zaterdag 23 februari om 13.30 en 16.00 uur Peppa Pig. Voor beide voorstellingen zijn er nog kaarten beschikbaar.

De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen (6+)

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Meneer Monster heeft deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij. Andy Griffiths, één van de populairste schrijvers van Australië én schrijver van de boekenserie over de Waanzinnige boomhut, komt op woensdag 20 februari naar De Voorveghter om deze voorstelling te bekijken en zal na afloop meegebrachte of gekochte boeken signeren!

Tip: Voorafgaand aan de voorstelling is de workshop "Bouw een waanzinnige Boomhut!" van Het Mobiele Atelier te boeken. Deze begint om 13.45 uur, deelname kost vijf euro, inclusief een glas ranja.

Peppa Pig - Verrassingsfeest (2+)

Verrassing! Peppa Pig, bekend van Nickelodeon, komt terug naar De Voorveghter! Met superschattige handpoppen, kleurrijke decors en uiteraard vele spannende verrassingen wordt een gezellig feest rond Peppa gebouwd. Met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen.

Als extra activiteit kunnen kinderen voorafgaand aan de voorstelling in de foyer feesthoedjes knutselen en versieren. En natuurlijk komt Peppa na afloop naar de foyer voor een foto en dikke knuffel! Er zijn voorstellingen om 13.30 en 16.00 uur.

Kaarten

Kaarten zijn te bestellen via www.voorveghter.nl, 0523-280350 of tijdens de openingstijden aan de theaterkassa verkrijgbaar. De kassa van De Voorveghter is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur en donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur. Tevens is de kassa een uur voor iedere voorstelling geopend.