Hardenberg

Meijeringh team Kampioen

Door de redactie

In de winterhallen bedrijven competitie 2018/2019 is het team Meijeringh administratieve dienstverlening kampioen geworden in de eerste klasse. Een super prestatie van het team Meijeringh bestaande uit Marcel, Gerrit, Merten, Jo, Henk-Jan, Jeannet, Hilde, Rianne en Roelanda die volgend jaar in de hoofdklasse zullen spelen.Wegens langdurige blessures van Jeannet, Hilde en Henk-Jan heeft Marjon nog twee keer ingevallen bij de dames.

In september begon het seizoen en de eerste helft van het seizoen werd er steeds overtuigend gewonnen met 8-0 of 7-1 maar ook verloren we van onze concurrent uit Deventer met 6-2, maar bleven eind december toch koploper met een minimaal verschil.

En de laatste wedstrijd moesten we met 5-3 winnen om het zelf in de hand te kunnen houden voor het kampioenschap.

In de tennishal in Wierden verloren de mannen Marcel en Jo redelijk kansloos, maar gelukkig wonnen Roelanda en Rianne vrij dik de damesdubbel, de eerste twee punten zijn dus binnen. Nog maar drie te gaan. Ook het mix-dubbel van Rianne en Gerrit werd vrij makkelijk gewonnen. Terwijl Roelanda en Jo heel wat meer tegenstand hadden en waren zij de eerste set heel dichtbij het laatste puntje voor het kampioenschap helaas werd ook de tweede set verloren en was de eindstand 4-4 Nog geen kampioen en dus afhankelijk van de concurrent die nog moesten starten in Uelsen, dus na een uur contact gezocht en de tussenstand vragen en helaas was het al 5-0. Inmiddels was het Meijeringh team vertrokken naar het restaurant in Wierden om gezamenlijk af te sluiten en het kampioenschap te vieren.

Hier had onze sponsor al een bloemetje laten bezorgen voor iedereen met de tekst Kampioen (of niet?) en werd er nog steeds in spanning afgewacht. En na het eerste drankje kwam het verlossende telefoontje de concurrent had gewonnen met 7-1, dus door dat ene puntje werd team Meijeringh kampioen en wordt er volgens seizoen gespeeld in de hoofdklasse.