Hardenberg

MegaConcert Gramsbergen, een ware muziek belevenis

Door de redactie

Op zaterdag 31 augustus vindt de 24e editie van het MegaConcert plaats, een muzikaal onderdeel van de feestweek in Gramsbergen. Het MegaConcert begint om 20.00 uur in de sporthal van Gramsbergen. Voorafgaand aan het concert, van 17.00 tot 19.00 uur, vindt er een repetitie plaats. Ruim 160 muzikanten hebben zich al aangemeld en aanmelden kan nog steeds.

Het is de bedoeling zo veel mogelijk muzikanten bij elkaar te brengen. Ieder jaar weer kan het MegaConcert zich verheugen op een groot aantal enthousiaste muziekliefhebbers die naar Gramsbergen komen om deel te nemen aan deze muzikale avond. Deze muzikanten komen niet alleen uit eigen regio, maar ook van ver buiten de provinciegrenzen melden zij zich aan: van Friesland tot Noord-Brabant.

Dit jaar staat het MegaConcert onder leiding van Wout Eshuis. Wout heeft tijdelijk het orkest van Hamonie Cescendo¿KNA gedirigeerd. Sinds 2017 wordt het MegaConcert door zowel Soli Deo Gloria Ane, als Hamonie Cescendo¿KNA georganiseerd. Het MegaConcert staat dan ook om het jaar onder leiding van een andere dirigent. Tijdens het MegaConcert komen er bekende nummers voorbij als: 'Let it go', 'Valerie' en 'Copacabana'. Ook zal zangeres Marleen Kwant een aantal nummers meezingen, de avond wordt gepresenteerd door Monique Eshuis.

Het MegaConcert is toegankelijk voor iedereen. Beschik jij over een instrument die je in een brassband, harmonie- of fanfareorkest ziet en speel je op A-niveau of hoger? Meld je dan nu aan via www.megaconcert.nl.