Hardenberg

Meester Kees Bakker nu volledig met pensioen

Door de redactie

Vorig schooljaar nam Kees Bakker al afscheid van cbs de Marsweijde; donderdag 6 juni nam hij ook afscheid van cbs Rheezerveen om volop van zijn pensioen te genieten.

Kees startte 20 jaar geleden als directeur op bassisschool Ichtus in Heemse. Zestien jaar geleden nam hij cbs Rheezerveen er bij. De rust, de ruimte en de mensen daar vond hij ontzettend fijn. Ichtus ruilde hij in voor de MarsWeijde en ondertussen bleef hij ook in Rheezerveen. Nu nemen Christina Meilink en Hester op de Haar in Rheezerveen het stokje van hem over.

Afgelopen donderdag hebben 'Meester Kees Bakker' en de kinderen in Rheezerveen er een culinaire feestdag van gemaakt: 's morgens werd Kees verkleed als bakker; hij werd toegezongen en er waren cadeaus. Daarna begon een spelletjescircuit en heeft meester Kees samen met de mensen van 'De Uitdaging' en de leerlingen een heerlijke lunch voor alle kinderen klaargemaakt die buiten onder de tarp werd opgegeten. Ook werden er door de kinderen heerlijke hapjes gemaakt en geserveerd aan de ouders en oud-collega's die Kees 's middags nog eens de hand wilden schudden. Een dag om nooit meer te vergeten!