Coevorden

Medipoint organiseert de Eropuit dag!

Door de redactie

Maak een proefrit op een aangepaste fiets, een scootmobiel, elektrische loopfiets en meer. Medipoint organiseert op vrijdag 7 september de Eropuit dag in de Icare | Medipoint winkel aan de Wilhelminasingel 1 in Coevorden. Tussen 10.00 en 16.00 uur kunnen bezoekers ontdekken welke mogelijkheden er zijn om er weer lekker en veilig op uit te gaan. Zo kunnen ze verschillende (elektrische) twee- en driewielfietsen, scootmobielen, (elektrische) loopfietsen, rollators en (elektrische) rolstoelen uitproberen. Maak tijdens deze dag ook kennis met onze eigen lijn rollators en rolstoelen: Travixx by Medipoint. Bovendien krijgen bezoekers tot wel 25% korting op deze dag.

Vanaf 10.00 uur is iedereen uitgenodigd om langs te komen en familie, vrienden of buren mee te nemen. Medipoint zorgt dat er een hapje en drankje klaarstaat. Gedurende de dag is er deskundig en persoonlijk advies te verkrijgen over de verschillende producten, zijn deze uit te testen en kan men er een proefrit op maken.

Meer informatie:

Adres: Icare | Medipoint winkel, Wilhelminasingel 1, Coevorden. Telefoonnummer: 088 - 1020100. Website: www.medipoint.nl/eropuit.