Hardenberg

Maartje & Kine in de Gashouder

Door de redactie

Al eerder stond het muzikale comedy duo Maartje & Kine voor een enthousiast publiek in de Gashouder. Zaterdag 14 december vanaf 20.15 uur komen ze terug met een try out van hun nieuwe voorstelling 'Hoge Noot'.

Tussen alle Sinterklaas- en Kerstdrukte door zorgen de dames voor een vrolijke noot. Ze laten hun publiek lekker ontspannen genieten van muzikale sketches overgoten met een flinke dosis humor. Maartje en Kine zijn ongelofelijk muzikaal en slepen naar ieder optreden een groot arsenaal aan muziekinstrumenten met zich mee. Van viool tot basbalalaika en van melodica tot banjo. Daarmee spelen ze verrassend veel verschillende muziekstijlen en grappen intussen onverstoorbaar door. Ook al vergaat de wereld. Als de noot het hoogst is, zijn Maartje & Kine nabij.

Ze waren te zien bij onder andere DWDD, Podium Witteman, op Lowlands, Concert at Sea en Oerol. En maken columns op Radio 2 en 3FM. Ze haalden de halve finale van zowel het Groninger Studenten Cabaret Festival als het Amsterdams Kleinkunst Festival. Maakten indruk met hun eigen versie van The Bohemian Rhapsody, The Groninger Rhapsody n.a.v. de aardbevingen in Groningen en recent met hun lied over het lerarentekort. Kortom het wordt zeker weten genieten bij Maartje & Kine in de Gashouder op zaterdag 14 december vanaf 20.15 uur.

Informatie en kaartverkoop www.gashouderdedemsvaart.nl.